ΜΠΑΡΕΣ-ΤΑΠΕΣ

8ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00

*οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

 

* ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

τρύπημα αυτιών 7.00τρύπημα αυτιών 7.00

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

                                                   Τα πιο καινούρια σχέδια σε μπάρες,τάπες και είδη piercing.                                           Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα  στην Αγία Παρασκευή σαν φυσικό κατάστημα και αποστολή σε όλη την Ελλάδα κατόπιν παραγγελίας.Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε μπάρες και τάπες μαύρες, ασημί και χρωματιστές ίσιες και στραβές για όλα τα σημεία.Τα σκουλαρίκια της σελίδας είναι όλα μη αλλεργικά από αυθεντικό χειρουργικό ατσάλι και τιτάνιο για να αποφεύγουμε τους ερεθισμούς του δέρματος .Σας παρουσιάζουμε ένα δείγμα από τα είδη piercing μας και τα στέλνουμε σε σας με αντικαταβολή.Σκουλαρίκια κρίκοι,στρας κρεμαστά σκουλαρίκια για τον αφαλό τη γλώσσα το φρύδι σας καθώς και stretching και labret για το στόμα και το αυτί σκουλαρίκια για septum και τη μύτη με την εγγύηση της  εμπειρίας μας 20 ετών. Πώληση λιανική και χονδρική.Ένα μικρό δείγμα είναι παρακάτω.

Βιβλιοθήκη εικόνων

Βιβλιοθήκη εικόνων

Βιβλιοθήκη εικόνων

ΜΠΑΡΕΣ ΤΑΠΕΣ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

    Αν θέλετε  δείτε ασημένια μη αλλεργικά σκουλαρίκια για τρυπημένα αυτιά. Όλα τα σκουλαρίκια της σελίδας είναι αντιαλλεργικά απο χειρουργικό ατσάλι και τιτάνιο

 

 

Αν σας άρεσαν τα σκουλαρίκια μας ρίξτε μια ματιά και στα ασημένια-αντιαλλεργικά μας είδη...

 

 

*Το κατάστημα Amalfi βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και εξυπηρετεί τις περιοχές Αγ. ΠαρασκευηΧαλάνδριΧολαργόςΠαπάγουΠαλλήνηΓλυκά Νερά,Παιανία,Γέρακας,Αθήνα,Κάντζα Πόρτο Ράφτη κ.α καθώς και όλη την Ελλάδα με αποστολές με αντικαταβολή.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?