Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

Λαμπάδες για μεγαλύτερες ηλικίες σε ...κοριτσίστικα χρώματα ροζ μωβ κόκκινα και λευκά. Ομορφύνετε το Πάσχα με λαμπάδα της επιλογής σας για μεγαλύτερα παιδιά. Σκέτες και απλές πασχαλινές λαμπάδες,για κυρίες και έφηβες χειροποίητες σε αγνά απλά κεριά,λαμπάδες με λουλούδια με καρφίτσες ιδιαίτερες χρωματιστές λαμπάδες σε κουτιά για να κρατάτε στην εκκλησία .Vintage και μοντέρνα πασχαλινά κεριά σε πρωτότυπες συσκευασίες λαμπάδες με σκουλαρίκια κεριά με κολιεδάκια και βραχιόλια.

Βιβλιοθήκη εικόνων

Οι λαμπάδες που απευθύνονται σε κυρίες συνήθως είναι πιο απλές ακόμη και σκέτες.Οι κυρίες και οι έφηβες προτιμούν τα κοσμήματα τις καρφίτσες και τα λουλούδια.Τα κεριά σε όλες μας τις πασχαλινές δημιουργίες είναι πάντα ελληνικά συμπαγή ,το ίδιο και κορδέλες , τα κουτιά μας και οι συσκευασίες.Προτιμότερα χρώματα λευκά, μωβ,ροζ και κεριά οβάλ πλακέ και κλασσικά.

                               ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι λαμπάδες μας έρχονται σε εσάς στην Αθήνα με αντικαταβολή με δικές μας μεταφορικές, και σας εξασφαλίζουμε την άριστη κατάσταση που θα παραλάβετε.Οι περισσότερες από αυτές έρχονται με το κουτί τους εκτός από περιπτώσεις που δεν χωράνε.Χρόνος παράδοσης 1-2 μέρες.Χρέωση συνήθως 4.00 €.

Παραγγελίες στο 210-6010116 ή 

στείλτε μήνυμα στο facebook για άμεση παραγγελίαστείλτε μήνυμα στο facebook για άμεση παραγγελία

κάντε follow  στη σελίδα amalfiaccessories και κερδίστε εκπτώσεις και δώρακάντε follow στη σελίδα amalfiaccessories και κερδίστε εκπτώσεις και δώρα

καλέστε δωρεάν 6948008472 για απορίες, φωτογραφίες, μεγέθη, διευκρινήσεις και παραγγελίεςκαλέστε δωρεάν 6948008472 για απορίες, φωτογραφίες, μεγέθη, διευκρινήσεις και παραγγελίες 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?