Το τρύπημα των αυτιών στις μέρες μας είναι μία φιλοσοφία και ιδεολογία για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών.Ιντριγκάρει και προκαλεί από την απλή σκέψη να τρυπήσουμε τα αυτιά μας και τη μύτη μας έως που πάρουμε την απόφαση να το πραγματοποιήσουμε, άλλωστε οι τελειοποιημένες μέθοδοι που ακολουθούνται πλέον μας επιτρέπουν μία ασφαλή και υγιής προσέγγιση. Η τρύπα λοιπόν στο αυτί , τη μύτη και το τρύπημα στον τράγο είναι πλέον μία γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία και εμείς στο Amalfi ακολουθούμε πάντα ότι πιο εξελιγμένο και άριστο ποιοτικά υπάρχει στην αγορά.Για εμάς είναι υπόθεση ρουτίνας από την καθημερινή τριβή ετών, για εσάς όμως που δεν είναι, έχουμε όλη την καλή διάθεση να ακούσουμε τους προβληματισμούς σας στο 210-6010116 να συμβουλέψουμε και να απαντήσουμε. Οι τρύπες γίνονται σε όλη την εξωτερική πλευρά του αυτιού και στο helix.  Στο Amalfi είμαστε από τους πρωτοπόρους στο τρύπημα των αυτιών και εξυπηρετούμε καθημερινά (ο υπογράφων και όχι κάποιος υπάλληλος) ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από  πελάτες  που ενδιαφέρονται να τρυπήσουν τα αυτιά τη μύτη και τον τράγο , φέρνοντας τους σε επαφή με τα εξειδικευμένα εργαλεία μας και τα αποστειρωμένα υποαλλεργικά  σκουλαρίκια μας και σκουλαρίκια για παιδιά πάντα στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα .

 

  Τα πάντα για το τρύπημα των αυτιών

-Αποστειρωμένο σκουλαρίκι ή βελόνα?

Το μεγαλύτερο μπέρδεμα..Επειδή υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση ας ξεκαθαρίσουμε κάτι.Το υλικό της βελόνας και του αποστειρωμένου σκουλαρικιού είναι ακριβώς το ίδιο (χειρουργικό ατσάλι), το οτιδήποτε άλλο ακούσει κάποιος είναι απλά για θέμα κόστους.

-Χρειάζομαι ραντεβού?

Όχι , στο κατάστημα μας δεν χρειάζεται ραντεβού ,προσέξτε απλά το ωράριο λειτουργίας. 

 -Ποια είναι τα καλύτερα και ποιο ασφαλή σκουλαρίκια για το τρύπημα των αυτιών ?

Όταν μιλάμε για τρυπημένα αυτιά   τα είδη και τα ενδεδειγμένα υλικά που μπορεί να φορέσει κάποιος είναι -Χρυσά, τα χρυσά σκουλαρίκια συνιστώνται. Υποαλλεργικότητα 99% .Πλεονέκτημα , η αξία τους. Μειονεκτήματα ,τα σχέδια είναι περιορισμένα και ακριβά. -Ασημένια ,τα ασημένια σκουλαρίκια συνίστωνται. Υποαλλεργικότητα 98% . Πλεονεκτήματα, ασυναγώνιστα σχέδια όπως έλεγαν οι γιαγιάδες μας τα ασημένια μην τα φοβάσαι. Μειονεκτήματα , μαυρίζουν λίγο θέλουν γυάλισμα. - Ατσάλινα, τα ατσάλινα σκουλαρίκια συνίστανται .Υποαλλεργικότητα 100% , πλεονέκτημα αν είναι γνήσιο ατσάλινο σκουλαρίκι δεν μπορεί να ενοχλήσει, μειονέκτημα, περιορισμένα σχέδια.

-Πονάει?

Η αλήθεια είναι ότι τα απλά τρυπήματα (σε όλο το αυτί και τη μύτη) όταν γίνονται από έμπειρο επαγγελματία δεν πονάνε καθόλου.Τα πολύ μικρά παιδιά σε σπάνιες περιπτώσεις νομίζουν ότι πονάνε καθαρά από φόβο.

-Πόσο διαρκεί το τρύπημα των αυτιών?

Το τρύπημα των αυτιών και της μύτης εξαρτάται καθαρά από τον πελάτη,πόσο αποφασισμένος και εξοικειωμένος είναι με την διαδικασία. Συνήθως δεν ξεπερνάει τα 2 λεπτά.

-Ποια είναι η διαδικασία?

Το τρύπημα ακολουθεί τα εξής βήματα.α) Εμείς προτείνουμε το σημείο (καλό είναι να μας ακούσετε λόγω εμπειρίας) β) βρίσκουμε το σκουλαρίκι που σας αρέσει γ)αποφασίζουμε για το σημείο (εσείς θα το φοράτε άρα η τελική επιλογή είναι πάντα δική σας) δ) αποστειρώνουμε το σημείο ε)πραγματοποιούμε την τρύπα στ)σας δίνουμε τις κατάλληλες οδηγίες.

Πως θα μας βρείτε

Τρύπημα αυτιών για όλη την Αθήνα.Εύκολη πρόσβαση με metro περισσότερα στην  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ .Τρύπημα αυτιών για Παπάγου Γλυκά Νερά  Γουδί και Χαλάνδρι Παιανία, εκτιμώμενη απόσταση 10 λεπτά.

Πρώτη δεύτερη και τρίτη τρύπα στο αυτίΠρώτη δεύτερη και τρίτη τρύπα στο αυτί

Λίγα λόγια για εμάς

 

 Στο AMALFI θα πάρετε συγκεκριμένες οδηγίες για την αλλαγή και την προστασία της τρύπας σας καθώς και τα ενδεδειγμένα για σας σκουλαρίκια όλα αντιαλλεργικά φτιαγμένα από ασήμι 925 και χειρουργικό ατσάλι.Τρυπάμε υπεύθυνα τα αυτιά και των δικών σας παιδιών.Επίσης η ομάδα υποστήριξης σας εξυπηρετεί για τυχόν απορίες που έχετε είτε κάνατε την τρύπα σας σε μας είτε όχι.Δεν υπάρχει αυτί που να μην επιδέχεται τρύπα απλά δεν  έχετε απευθυνθεί στους ειδικούς. Τροφοδοτούμε τα μεγαλύτερα καταστήματα piercing, και η τεχνογνωσία μας στο αντικείμενο του τρυπήματος και των σκουλαρικιών έχει περάσει εδώ και χρόνια στο ανώτερο επίπεδο ασφάλειας και υγιεινής . 

ΤΡΎΠΗΜΑ ΑΥΤΙΏΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΆΤΡΎΠΗΜΑ ΑΥΤΙΏΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΆ

Καλέστε στο 210-6010116 ή στο VIBER  6948008472 που θα βρείτε στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή στο παρακάτω blog για ραντεβού ή απορίες.(δυστυχώς το προηγούμενο γέμισε από τα εκατοντάδες σχόλια σας και αναγκαστήκαμε να το αντικαταστήσουμε,αν θέλετε πατήστε στο AMALFI  να βρείτε τα παλαιότερα μηνύματά σας.)Τρύπα στον τράγοΤρύπα στον τράγο

Βιβλιοθήκη εικόνων

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?