Το τρύπημα των αυτιών είναι μία απλούστατη διαδικασία την οποία σχεδόν κάθε άνθρωπος θα βρει στο δρόμο του είτε πρόκειται για εσάς είτε για τα παιδιά σας .Η τρύπα λοιπόν στο αυτί , τη μύτη και το τρύπημα στον τράγο έχει εξελιχθεί σε μία απλή γρήγορη και όχι ιδιαίτερα κοστοβόρα διαδικασία.Οι τρύπες γίνονται σε όλη την εξωτερική πλευρά του αυτιού και στο helix.  Στο Amalfi είμαστε από τους πρωτοπόρους στο τρύπημα των αυτιών και εξυπηρετούμε καθημερινά (ο υπογράφων και όχι κάποιος υπάλληλος) ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από  πελάτες  που ενδιαφέρονται να τρυπήσουν τα αυτιά τη μύτη και τον τράγο , φέρνοντας τους σε επαφή με τα εξειδικευμένα εργαλεία μας και τα αποστειρωμένα υποαλλεργικά  σκουλαρίκια μας πάντα στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα .

 

  Τα πάντα για το τρύπημα των αυτιών

-Αποστειρωμένο σκουλαρίκι ή βελόνα?

Το μεγαλύτερο μπέρδεμα..Επειδή υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση ας ξεκαθαρίσουμε κάτι.Το υλικό της βελόνας και του αποστειρωμένου σκουλαρικιού είναι ακριβώς το ίδιο (χειρουργικό ατσάλι), το οτιδήποτε άλλο ακούσει κάποιος είναι απλά για θέμα κόστους.

-Χρειάζομαι ραντεβού?

Όχι , στο κατάστημα μας δεν χρειάζεται ραντεβού ,προσέξτε απλά το ωράριο λειτουργίας. 

 -Ποια είναι τα καλύτερα και ποιο ασφαλή σκουλαρίκια για το τρύπημα των αυτιών ?

Όταν μιλάμε για τρυπημένα αυτιά   τα είδη και τα ενδεδειγμένα υλικά που μπορεί να φορέσει κάποιος είναι -Χρυσά, τα χρυσά σκουλαρίκια συνιστώνται. Υποαλλεργικότητα 99% .Πλεονέκτημα , η αξία τους. Μειονεκτήματα ,τα σχέδια είναι περιορισμένα και ακριβά. -Ασημένια ,τα ασημένια σκουλαρίκια συνίστωνται. Υποαλλεργικότητα 98% . Πλεονεκτήματα, ασυναγώνιστα σχέδια όπως έλεγαν οι γιαγιάδες μας τα ασημένια μην τα φοβάσαι. Μειονεκτήματα , μαυρίζουν λίγο θέλουν γυάλισμα. - Ατσάλινα, τα ατσάλινα σκουλαρίκια συνίστανται .Υποαλλεργικότητα 100% , πλεονέκτημα αν είναι γνήσιο ατσάλινο σκουλαρίκι δεν μπορεί να ενοχλήσει, μειονέκτημα, περιορισμένα σχέδια.

-Πονάει?

Η αλήθεια είναι ότι τα απλά τρυπήματα (σε όλο το αυτί και τη μύτη) όταν γίνονται από έμπειρο επαγγελματία δεν πονάνε καθόλου.Τα πολύ μικρά παιδιά σε σπάνιες περιπτώσεις νομίζουν ότι πονάνε καθαρά από φόβο.

-Πόσο διαρκεί το τρύπημα των αυτιών?

Το τρύπημα των αυτιών και της μύτης εξαρτάται καθαρά από τον πελάτη,πόσο αποφασισμένος και εξοικειωμένος είναι με την διαδικασία. Συνήθως δεν ξεπερνάει τα 2 λεπτά.

-Ποια είναι η διαδικασία?

Το τρύπημα ακολουθεί τα εξής βήματα.α) Εμείς προτείνουμε το σημείο (καλό είναι να μας ακούσετε λόγω εμπειρίας) β) βρίσκουμε το σκουλαρίκι που σας αρέσει γ)αποφασίζουμε για το σημείο (εσείς θα το φοράτε άρα η τελική επιλογή είναι πάντα δική σας) δ) αποστειρώνουμε το σημείο ε)πραγματοποιούμε την τρύπα στ)σας δίνουμε τις κατάλληλες οδηγίες.

Πως θα μας βρείτε

Τρύπημα αυτιών για όλη την Αθήνα.Εύκολη πρόσβαση με metro περισσότερα στην  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ .Τρύπημα αυτιών για Παπάγου Γλυκά Νερά  Γουδί και Χαλάνδρι Παιανία, εκτιμώμενη απόσταση 10 λεπτά.

Λίγα λόγια για εμάς

 

 Στο AMALFI θα πάρετε συγκεκριμένες οδηγίες για την αλλαγή και την προστασία της τρύπας σας καθώς και τα ενδεδειγμένα για σας σκουλαρίκια όλα αντιαλλεργικά φτιαγμένα από ασήμι 925 και χειρουργικό ατσάλι.Τρυπάμε υπεύθυνα τα αυτιά και των δικών σας παιδιών.Επίσης η ομάδα υποστήριξης σας εξυπηρετεί για τυχόν απορίες που έχετε είτε κάνατε την τρύπα σας σε μας είτε όχι.Δεν υπάρχει αυτί που να μην επιδέχεται τρύπα απλά δεν  έχετε απευθυνθεί στους ειδικούς. Τροφοδοτούμε τα μεγαλύτερα καταστήματα piercing, και η τεχνογνωσία μας στο αντικείμενο του τρυπήματος και των σκουλαρικιών έχει περάσει εδώ και χρόνια στο ανώτερο επίπεδο ασφάλειας και υγιεινής . 

ΤΡΎΠΗΜΑ ΑΥΤΙΏΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΆΤΡΎΠΗΜΑ ΑΥΤΙΏΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΆ

Καλέστε στο 210-6010116 ή στο VIBER  6948008472 που θα βρείτε στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή στο παρακάτω blog για ραντεβού ή απορίες.(δυστυχώς το προηγούμενο γέμισε από τα εκατοντάδες σχόλια σας και αναγκαστήκαμε να το αντικαταστήσουμε,αν θέλετε πατήστε στο AMALFI  να βρείτε τα παλαιότερα μηνύματά σας.)Τρύπα στον τράγοΤρύπα στον τράγο

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?