Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

Τρύπα στον τράγο με υποαλλεργικά σκουλαρίκιαΤρύπα στον τράγο με υποαλλεργικά σκουλαρίκια

 τρύπημα τράγου με 7.00τρύπημα τράγου με 7.00 Tragus piercing 7.00Tragus piercing 7.00 τρύπημα helix με 7.00τρύπημα helix με 7.00

Λεγόμενο και tragus piercing ο μεταφρασμένος και αποκαλούμενος τράγος στα greeklish είναι για μας ένα πολύ κομψό και πολύ ασφαλές σημείο για να διακοσμήσει κάποιος ή κάποια το αυτί του με σκουλαρίκι όπως και ψηλότερα στο αυτί κάνοντας μια τρύπα helix. 

Τρυπάμε τον τράγο στο αυτί σας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υλικού ,χειρουργικό ατσάλι.

 Η συγκεκριμένη τρύπα δεν είναι από τις τρύπες που πονάει (από προσωπική εμπειρία) και ακολουθώντας τις οδηγίες μας δεν θα σας προκαλέσει και το παραμικρό πρόβλημα.Το τρύπημα στον τράγο και η τρύπα helix απαιτεί τεχνογνωσία και εμπειρία και στο Amalfi ειδικευόμαστε σε αυτό.

Για εμάς είναι μια πάρα πολύ απλή τρύπα που έχουμε κάνει χιλιάδες φορές και για αυτό δεν διαφέρει στην τιμή από όλες τις απλές, 7.00€ η κάθε τρύπα.

Σας φέρνουμε πάντα σε επαφή με τα αποστειρωμένα σκουλαρίκια μας και επιλέγετε αυτό της αρεσκείας σας.Αν μάλιστα θελήσετε να φοράτε ακουστικά σας προτείνουμε τα ανάλογα σκουλαρίκια.Η τρύπα στον τράγο σαν διαδικασία δεν ξεπερνάει το ένα λεπτό.

Οι συμβουλές που θα πάρετε για τις επόμενες αλλαγές και τα επόμενα σκουλαρίκια σας θα σας κρατήσουν 100% μακρυά από προβλήματα κ ερεθισμούς του δέρματος ,θα δείτε επίσης από κοντά πολλές επιλογές για σκουλαρίκια μετά το αρχικό.

Για ερωτήσεις τηλ. 210-6010116

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?