Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

Τρύπα στον τράγοΤρύπα στον τράγο

 τρύπημα τράγου με 7.00τρύπημα τράγου με 7.00 Tragus piercing 7.00Tragus piercing 7.00 τρύπημα helix με 7.00τρύπημα helix με 7.00

Ο αποκαλούμενος τράγος είναι για μας ένα πολύ κομψό και πολύ ασφαλές σημείο για να διακοσμήσει κάποιος το αυτί του με σκουλαρίκι,για να το τρυπήσει .

Τρυπάμε τον τράγο εδώ και 30 χρόνια με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υλικού ,χειρουργικό ατσάλι.

 Η συγκεκριμένη τρύπα δεν είναι από τις τρύπες που πονάει (από προσωπική εμπειρία)και ακολουθώντας τις οδηγίες μας δεν θα σας προκαλέσει και το παραμικρό πρόβλημα.

Για εμάς είναι μια πάρα πολύ απλή τρύπα που έχουμε κάνει χιλιάδες φορές και για αυτό δεν διαφέρει στην τιμή από όλες τις απλές, 7.00 η κάθε τρύπα.

Σας φέρνουμε πάντα σε επαφή με τα αποστειρωμένα σκουλαρίκια μας και επιλέγετε αυτό της αρεσκείας σας.Αν μάλιστα θελήσετε να φοράτε ακουστικά σας προτείνουμε τα ανάλογα σκουλαρίκια.Η τρύπα στον τράγο σαν διαδικασία δεν ξεπερνάει το ένα λεπτό.

Οι συμβουλές που θα πάρετε για τις επόμενες αλλαγές και τα επόμενα σκουλαρίκια σας θα σας κρατήσουν 100% μακρυά από προβλήματα κ ερεθισμούς του δέρματος.

Για ερωτήσεις τηλ. 210-6010116

Παραγγελίες στο 210-6010116 ή 

στείλτε μήνυμα στο facebook για άμεση παραγγελίαστείλτε μήνυμα στο facebook για άμεση παραγγελία

κάντε follow  στη σελίδα amalfiaccessories και κερδίστε εκπτώσεις και δώρακάντε follow στη σελίδα amalfiaccessories και κερδίστε εκπτώσεις και δώρα

καλέστε δωρεάν 6948008472 για απορίες, φωτογραφίες, μεγέθη, διευκρινήσεις και παραγγελίεςκαλέστε δωρεάν 6948008472 για απορίες, φωτογραφίες, μεγέθη, διευκρινήσεις και παραγγελίες 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?