Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

Τρύπημα αυτιών σε παιδιάΤρύπημα αυτιών σε παιδιά

 

  Τρύπημα αυτιών για όλες τις ηλικίεςΤρύπημα αυτιών για όλες τις ηλικίεςΥποαλλεργικό και ανώδυνο τρύπημα αυτιών για το παιδί σαςΥποαλλεργικό και ανώδυνο τρύπημα αυτιών για το παιδί σας Τρυπήστε τα αυτιά του παιδιού σας με ασφάλεια και εμπιστοσύνηΤρυπήστε τα αυτιά του παιδιού σας με ασφάλεια και εμπιστοσύνη

 Είναι απολύτως φυσιολογικό ένα παιδί σε κάποια στιγμή της σχολικής ή και της προσχολικής ηλικίας να ζητήσει να τρυπήσει τα αυτιά του.

 Στο Amalfi τρυπάμε τα αυτιά των μικρών σας παιδιών από το 1990 με απόλυτη ασφάλεια.Η μεγάλη μας εμπειρία μας έχει αποδείξει οτι δεν υπάρχει η κατάλληλη ηλικία για να τρυπήσει ένα κορίτσι τα αυτάκια του.

 Στο Amalfi θα τοποθετήσουμε υποαλλεργικά σκουλαρίκια από χειρουργικό ατσάλι χωρίς το παραμικρό ίχνος χρώματος και νικελίου σε σχέδια μπιλίτσες ή διαμαντάκια αυστηρά πάντα στο χρώμα (ασημί) του ατσαλιού.Να αποφεύγεται τα επιχρυσωμένα σκουλαρίκια στο αρχικό τρύπημα και τους οποιοδήποτε χρωματισμούς.

 Θα τρυπήσουμε τα αυτιά του παιδιού σας με την απαραίτητη κατανόηση, υπομονή , και ευχάριστη πάντα διάθεση παρουσία γονέα.

 Δεν χρειάζεται να υπάρχουν ενδοιασμοί για το πότε να τρυπήσει ένα παιδί τα αυτιά του σκεφτείτε απλά ότι σε χώρες της Λατινικής Αμερικής το έθιμο είναι να τρυπάνε τα αυτιά του παιδιού τους κατά το πρώτο 3μηνο.

 Η εμπειρία μας και τα άριστα σκουλαρίκια μας από χειρουργικό ατσάλι θα σας εξεσφαλίσουν τα καλύτερα αποτελέσματα, όπως συμβαίνει σε δεκάδες χιλιάδες πελάτες μας τα τελευταία χρόνια.

 Όποιος θέλει πραγματικές συμβουλές και σίγουρες απαντήσεις για κάθε απορία για το τρύπημα των αυτιών να καλέσει στο 210-6010116 ακόμη και αν δεν τρυπήσει τα αυτιά του παιδιού του σε εμάς.

Το κόστος παραμένει για κάθε τρύπα 7.00 με το σκουλαρίκι χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση.

Παραγγελίες στο 210-6010116 ή 

στείλτε μήνυμα στο facebook για άμεση παραγγελίαστείλτε μήνυμα στο facebook για άμεση παραγγελία

κάντε follow  στη σελίδα amalfiaccessories και κερδίστε εκπτώσεις και δώρακάντε follow στη σελίδα amalfiaccessories και κερδίστε εκπτώσεις και δώρα

καλέστε δωρεάν 6948008472 για απορίες, φωτογραφίες, μεγέθη, διευκρινήσεις και παραγγελίεςκαλέστε δωρεάν 6948008472 για απορίες, φωτογραφίες, μεγέθη, διευκρινήσεις και παραγγελίες 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?