Τρύπα στη μύτη 
Τρύπα στη μύτη

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Τρύπημα στο κατάλληλο σημείο για να μπαίνει κρικάκιΤρύπημα στο κατάλληλο σημείο για να μπαίνει κρικάκιανώδυνη τρύπα στη μύτη σκουλαρίκι στρας λευκόανώδυνη τρύπα στη μύτη σκουλαρίκι στρας λευκό

Βιβλιοθήκη εικόνων

 Η τρύπα στη μύτη είναι ένα καθημερινό φαινόμενο για όσους πλησιάζουν την εφηβεία, αγόρια και κορίτσια. Κάποιοι μάλιστα κρατάνε την τρύπα στη μύτη για χρόνια, άλλοι για πάντα και άλλοι τη βαριούνται εύκολα. Είναι πλέον μια εξαιρετικά απλή και σύντομη διαδικασία. Στο Amalfi θα τρυπήσουμε τη μύτη σας με 7.00€ τελική τιμή με το σκουλαρίκι με απόλυτη ασφάλεια και τεχνογνωσία, ανώδυνα και αποστειρωμένα.

 

 Το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας είναι ότι προτιμούμε  την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε σκουλαρίκια μύτης , υποαλλεργικά από χειρουργικό ατσάλι το υλικό δηλ. που τρυπάνε τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος με πραγματικό ποσοστό 0% σε μολύνσεις. Τρύπημα μύτης για κορίτσια και αγόρια σε οποιαδήποτε ηλικία,διότι το τρύπημα της μύτης δεν έχει ηλικία.

 Θα βρούμε σε συνεργασία μαζί σας το ενδεδειγμένο σημείο για την τέλεση της τρύπα σας σεβόμενοι την άποψή σας και θα τοποθετήσουμε ανώδυνα στη μύτη σας το πιο κομψό και μικρό για αρχικό σκουλαρίκι διαμαντάκι η μπιλίτσα καθαρίζοντας πρώτα την περιοχή.

 Θα συνυπολογίσουμε πάντα ότι κάποια στιγμή θα θελήσετε να φορέσετε και κρικάκι (ασημένιο ή ατσάλινο κρίκο σκουλαρίκι) όπως οι κοπέλες στην φωτογραφία.Στο Amalfi κάνουμε και διπλή τρύπα στη μύτη για να μπορείτε να φοράτε και δύο σκουλαρίκια από την ίδια μεριά.

 Όποιος θέλει πραγματικές συμβουλές και σίγουρες απαντήσεις για κάθε απορία για το τρύπημα της μύτης να καλέσει στο 210-6010116 ακόμη και αν δεν έχετε τρυπήσει τη μύτη σας σε εμάς.

 Όποιος θέλει πραγματικές συμβουλές και σίγουρες απαντήσεις για κάθε απορία για το τρύπημα της μύτης να καλέσει στο 210-6010116 ακόμη και αν δεν έχετε τρυπήσει τη μύτη σας σε εμάς.

 Μετά την ολοκλήρωση του τρυπήματος θα πάρετε τις καταλληλότερες για εσάς συμβουλές και θα σας δειγματίσουμε ασημένια και ατσάλινα σκουλαρίκια για να φορέσετε μετά το αρχικό φαρμακευτικό σκουλαρίκι. Δείτε και τρύπημα αυτιών . Τρύπα στη μύτη κοντά σε Γέρακα , Χολαργό ,Χαλάνδρι . Για το τρύπημα μύτης εξυπηρετούμε ακόμη πελάτες από Γουδί Παιανία Παλλήνη κτλ εύκολη πρόσβαση για όλη την Αθήνα με metro .

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?