Τρύπα στη μύτηΤρύπα στη μύτη

Κρικάκι στη μύτη,τρύπημα μύτης με 7.00Κρικάκι στη μύτη,τρύπημα μύτης με 7.00Διπλή τρύπα στη μύτηΔιπλή τρύπα στη μύτη  τρύπα στη μύτη για κρικάκι με 7.00τρύπα στη μύτη για κρικάκι με 7.00ανώδυνη τρύπα στη μύτηανώδυνη τρύπα στη μύτη

 Στο Amalfi θα τρυπήσουμε τη μύτη σας με 7.00 όπως κάνουμε εδώ και 30 χρόνια με απόλυτη ασφάλεια και τεχνογνωσία ανώδυνα και αποστειρωμένα.

 Το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας είναι ότι προτιμούμε  την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε σκουλαρίκια μύτης,υποαλλεργικά από χειρουργικό ατσάλι το υλικό δηλ. που τρυπάνε τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος με πραγματικό ποσοστό 0% σε μολύνσεις.Τρύπημα μύτης για κορίτσια και αγόρια σε οποιαδήποτε ηλικία,διότι το τρύπημα της μύτης δεν έχει ηλικία.

 Θα βρούμε σε συνεργασία μαζί σας το ενδεδειγμένο σημείο για την τέλεση της τρύπα σας σεβόμενοι την άποψή σας και θα τοποθετήσουμε ανώδυνα στη μύτη σας το πιο κομψό και μικρό για αρχικό σκουλαρίκι διαμαντάκι η μπιλίτσα καθαρίζοντας πρώτα την περιοχή.

 Θα συνυπολογίσουμε πάντα ότι κάποια στιγμή θα θελήσετε να φορέσετε και κρικάκι (ασημένιο ή ατσάλινο κρίκο σκουλαρίκι) όπως οι κοπέλες στην φωτογραφία.Στο Amalfi κάνουμε και διπλή τρύπα στη μύτη για να μπορείτε να φοράτε και δύο σκουλαρίκια από την ίδια μεριά.

 Όποιος θέλει πραγματικές συμβουλές και σίγουρες απαντήσεις για κάθε απορία για το τρύπημα της μύτης να καλέσει στο 210-6010116 ακόμη και αν δεν έχετε τρυπήσει τη μύτη σας σε εμάς.

 Θα δείτε επίσης μία πολύ μεγάλη γκάμα ασημένιων και ατσάλινων σκουλαρικιών για τη μύτη για να φορέσετε μετά το αρχικό φαρμακευτικό σκουλαρίκι. Δείτε και τρύπημα αυτιών

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?