Τρύπημα Αυτιών – Μύτης

Το τρύπημα των αυτιών (7€ η κάθε τρύπα) στις μέρες μας είναι μία φιλοσοφία και ιδεολογία για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Ιντριγκάρει και προκαλεί από την απλή σκέψη να τρυπήσουμε τα αυτιά μας και τη μύτη μας έως που πάρουμε την απόφαση να το πραγματοποιήσουμε, άλλωστε οι τελειοποιημένες μέθοδοι που ακολουθούνται πλέον μαςεπιτρέπουν  μία ασφαλή και υγιής προσέγγιση.

Τρύπημα Μύτης

Η τρύπα λοιπόν στο αυτί , τη μύτη και το τρύπημα στον τράγο είναι πλέον μία γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία και εμείς στο Amalfi ακολουθούμε πάντα ότι πιο εξελιγμένο και άριστο ποιοτικά υπάρχει στην αγορά.

Για εμάς είναι υπόθεση ρουτίνας από την καθημερινή τριβή ετών, για εσάς όμως που δεν είναι, έχουμε όλη την καλή διάθεση να ακούσουμε τους προβληματισμούς σας στο 210-6010116 να συμβουλέψουμε και να απαντήσουμε. Οι τρύπες γίνονται σε όλη την εξωτερική πλευρά του αυτιού και στο helix.  Στο Amalfi είμαστε από τους πρωτοπόρους στο τρύπημα των αυτιών και εξυπηρετούμε καθημερινά (ο υπογράφων και όχι κάποιος υπάλληλος) ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από  πελάτες  που ενδιαφέρονται να τρυπήσουν τα αυτιά τη μύτη και τον τράγο , φέρνοντας τους σε επαφή με τα εξειδικευμένα εργαλεία μας και τα αποστειρωμένα υποαλλεργικά  σκουλαρίκια μας και σκουλαρίκια για παιδιά πάντα στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα .

Το τρύπημα των αυτιών φυσικά δεν αφορά μόνο την Αγία Παρασκευή Χαλάνδρι Γέρακα κτλ, στην ουσία τρυπάμε τα αυτιά σας σε όλη την Αθήνα σε καθημερινή βάση από το 1985.

 

X