Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Στην συγκεκριμένη σελίδα θα αναφερθούμε σε όλους τους προβληματισμούς και τις απορίες απλά και ξεκάθαρα που έχει κάποιος για να τρυπήσει τα αυτιά και τη μύτη του.

-Γιατί να τρυπήσω τα αυτιά του παιδιού μου σε εσάς?

Γιατί κάνουμε τρύπες σε παιδιά, αρκετά πριν το 1995 και γνωρίζουμε ακριβώς τις ιδιαιτερότητες του. Τις τρύπες τις αναλαμβάνουμε πάντα 2 συγκεκριμένα άτομα , ο συντάκτης του κειμένου τελεί διάτρηση των αυτιών σε καθημερινή βάση από το 2003 , και οι οδηγίες που θα σας δώσει είναι αδιαπραγμάτευτα επιτυχημένες.

-Με σκουλαρίκι ή με βελόνα?

Εδώ πρέπει κάποιος να σκεφτεί λογικά. Χρησιμοποιούμε το ΙΔΙΟ υλικό με τη βελόνα (χειρουργικό ατσάλι) από τη ν.1 εταιρεία παγκοσμίως τρυπήματος . Αναλογιστείτε μόνοι σας αν προτιμάτε να σας τρυπήσει κάποιος με μία βελόνα και να σας περάσει μετά με το …χέρι ένα σκουλαρίκι περασμένο από κάποιο υγρό ή να επιλέξετε εσείς οι ίδιοι το κλινικά αποστειρωμένο σκουλαρίκι μίας εταιρείας  κολοσσού το οποίο θα ξεσφραγιστεί μπροστά σας και θα είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που θα σας ακουμπήσει? Θα προτιμούσατε επίσης τον πόνο και ίσως το αίμα που θα βγάλει η βελόνα ή κάτι ανώδυνο κυρίως όσον αφορά τα παιδιά σας? Επίσης ας αγνοήσουμε την μόδα και την παραπληροφόρηση της εποχής με μοναδικό σκοπό το κέρδος ,και ας εμπιστευτούμε την ασφάλεια και την εμπειρία του παραδοσιακού τρυπήματος με δισεκατομμύρια διατρήσεις παγκοσμίως. Its up to you…

X