Τρύπημα αυτιών σε παιδιά

Το τρύπημα των αυτιών σε παιδιά (7€ η κάθε τρύπα) αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, πρωτίστως για τους γονείς είναι όμως ειλικρινά μια πολύ απλή και ευχάριστη διαδικασία. Είναι απολύτως φυσιολογικό ένα παιδί σε κάποια στιγμή της σχολικής ή και της προσχολικής ηλικίας να ζητήσει να τρυπήσει τα αυτιά του. Εμείς αναλαμβάνουμε το τρύπημα των αυτιών σε παιδιά από το 1990 . Επίσης εγγυόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς τον παραμικρό πόνο ή ερεθισμό.

Η μεγάλη μας εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη ηλικία για να τρυπήσει ένα κορίτσι τα αυτάκια του , στα αγόρια φυσικά αυτή η επιθυμία έρχεται αργότερα μετά το Γυμνάσιο.

Στο Amalfi θα τοποθετήσουμε υποαλλεργικά σκουλαρίκια από χειρουργικό ατσάλι χωρίς το παραμικρό ίχνος χρώματος και νικελίου σε σχέδια μπιλίτσες ή διαμαντάκια αυστηρά πάντα στο χρώμα (ασημί) του ατσαλιού.Να αποφεύγεται τα επιχρυσωμένα σκουλαρίκια στο αρχικό τρύπημα και τους οποιοδήποτε χρωματισμούς.

Τρύπημα αυτιών για όλες τις ηλικίες ανώδυνα και αποστειρωμένα

Υποαλλεργικό και ανώδυνο τρύπημα αυτιών για το παιδί σας, από το 1990

Θα τρυπήσουμε τα αυτιά του παιδιού σας με την απαραίτητη κατανόηση, υπομονή , και ευχάριστη πάντα διάθεση παρουσία γονέα. Εμείς οι ίδιοι που υπογράφουμε το άρθρο θα πραγματοποιήσουμε το τρύπημα και όχι κάποιος ανειδίκευτος ευκαιριακός υπάλληλος.

Δεν χρειάζεται να υπάρχουν ενδοιασμοί για το πότε να τρυπήσει ένα παιδί τα αυτιά του.  Σκεφτείτε απλά ότι σε χώρες της Λατινικής Αμερικής το έθιμο είναι να τρυπάνε τα αυτιά του παιδιού τους κατά το πρώτο 3μηνο.

Η εμπειρία μας και τα άριστα σκουλαρίκια μας από χειρουργικό ατσάλι θα σας εξασφαλίσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Το ίδιο συμβαίνει σε δεκάδες χιλιάδες πελάτες μας τα τελευταία χρόνια.

Όποιος θέλει πραγματικές συμβουλές και σίγουρες απαντήσεις για κάθε απορία για το τρύπημα των αυτιών να καλέσει στο 210-6010116 .(ισχύει ακόμη και αν δεν έχει ή δεν πρόκειται να τρυπήσει τα αυτιά του παιδιού του σε εμάς).

Το κόστος παραμένει για κάθε τρύπα 7.00€ με το σκουλαρίκι χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση.

Τρυπημένοι λοβοί σε παιδί , τρύπημα αυτιού σε κορίτσι

X