Τρύπημα Μύτης

 

Τρύπα στη Μύτη

Τρύπα στη Μύτη, πρώτη αλλαγή σε σκουλαρίκι κρίκοι

Η τρύπα στη μύτη με 7€ είναι ένα καθημερινό φαινόμενο για όσους πλησιάζουν την εφηβεία, αγόρια και κορίτσια. Κάποιοι μάλιστα κρατάνε την τρύπα στη μύτη (nostril) για χρόνια, άλλοι για πάντα και άλλοι τη βαριούνται εύκολα. Είναι πλέον μια εξαιρετικά απλή και σύντομη διαδικασία. Στο Amalfi θα τρυπήσουμε τη μύτη σας με 7.00€ τελική τιμή με το σκουλαρίκι με απόλυτη ασφάλεια και τεχνογνωσία, ανώδυνα και αποστειρωμένα.

Σκουλαρίκι στη Μύτη

Τρύπημα Μύτης και υποαλλεργικό ασημένιο σκουλαρίκι

Το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας είναι ότι προτιμούμε  την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε σκουλαρίκια μύτης. Υποαλλεργικά σκουλαρίκια από χειρουργικό ατσάλι το υλικό δηλ. που τρυπάνε τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος με πραγματικό ποσοστό 0% σε μολύνσεις. Τρύπημα μύτης για κορίτσια και αγόρια σε οποιαδήποτε ηλικία,διότι το τρύπημα της μύτης δεν έχει ηλικία.

Θα βρούμε σε συνεργασία μαζί σας το ενδεδειγμένο σημείο για την τέλεση της τρύπα σας σεβόμενοι πάντα την άποψή σας .Στη συνέχεια θα τοποθετήσουμε ανώδυνα στη μύτη σας το πιο κομψό και μικρό για αρχικό σκουλαρίκι διαμαντάκι η μπιλίτσα καθαρίζοντας πρώτα την περιοχή.

Τρύπημα Μύτης

Διαμαντάκι στρας για τρυπημένη Μύτη, nose trill

Θα συνυπολογίσουμε πάντα ότι κάποια στιγμή θα θελήσετε να φορέσετε και κρικάκι (ασημένιο ή ατσάλινο κρίκο σκουλαρίκι) όπως οι κοπέλες στην φωτογραφία. Στο Amalfi κάνουμε και διπλή τρύπα στη μύτη για να μπορείτε να φοράτε και δύο σκουλαρίκια από την ίδια μεριά.

Όποιος θέλει πραγματικές συμβουλές και σίγουρες απαντήσεις για κάθε απορία για το τρύπημα της μύτης να καλέσει στο 210-6010116 ακόμη και αν δεν έχετε τρυπήσει τη μύτη σας σε εμάς.

Ανώδυνο Τρύπημα Μύτης , nose trill

Όποιος θέλει πραγματικές συμβουλές και σίγουρες απαντήσεις για κάθε απορία για το τρύπημα της μύτης να καλέσει στο 210-6010116 ακόμη και αν δεν έχετε τρυπήσει τη μύτη σας σε εμάς.

Μετά την ολοκλήρωση του τρυπήματος θα πάρετε τις καταλληλότερες για εσάς συμβουλές . Έπειτα θα σας δειγματίσουμε ασημένια και ατσάλινα σκουλαρίκια για να φορέσετε μετά το αρχικό φαρμακευτικό σκουλαρίκι. Δείτε και τρύπημα αυτιών . Τρύπα στη μύτη κοντά σε Γέρακα , Χολαργό ,Χαλάνδρι . Για το τρύπημα μύτης εξυπηρετούμε ακόμη πελάτες από Γουδί Παιανία Παλλήνη κτλ εύκολη πρόσβαση για όλη την Αθήνα με metro

 

X