Τρύπημα στον τράγο

Τρύπα στον τράγο λευκό διαμάντι στρασάκι

Λεγόμενο και tragus piercing ο μεταφρασμένος και αποκαλούμενος τράγος στα greeklish είναι για μας ένα πολύ κομψό και πολύ ασφαλές σημείο για να διακοσμήσει κάποιος ή κάποια το αυτί του με σκουλαρίκι όπως και ψηλότερα στο αυτί κάνοντας μια τρύπα helix.

Τρυπάμε τον τράγο στο αυτί σας με 7€ με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υλικού ,χειρουργικό ατσάλι.

Καρδούλα σκουλαρίκι σε τρύπημα στον Τράγο

Η συγκεκριμένη τρύπα δεν είναι από τις τρύπες που πονάει (από προσωπική εμπειρία) και ακολουθώντας τις οδηγίες μας δεν θα σας προκαλέσει και το παραμικρό πρόβλημα. Το τρύπημα στον τράγο και η τρύπα helix απαιτεί τεχνογνωσία και εμπειρία και στο Amalfi ειδικευόμαστε σε αυτό.

Για εμάς είναι μια πάρα πολύ απλή τρύπα που έχουμε κάνει χιλιάδες φορές και για αυτό δεν διαφέρει στην τιμή από όλες τις απλές, 7.00€ η κάθε τρύπα.

Μπάρα στον τράγο , Τρύπα στον τράγο

Σας φέρνουμε πάντα σε επαφή με τα αποστειρωμένα σκουλαρίκια μας και επιλέγετε αυτό της αρεσκείας σας. Αν μάλιστα θελήσετε να φοράτε ακουστικά σας προτείνουμε τα ανάλογα σκουλαρίκια. Η τρύπα στον τράγο σαν διαδικασία δεν ξεπερνάει το ένα λεπτό.

Τρύπημα helix, τρύπα στο πτερύγιο ,αντι-helix και helix piercing

Οι συμβουλές που θα πάρετε για τις επόμενες αλλαγές και τα επόμενα σκουλαρίκια σας θα σας κρατήσουν 100% μακρυά από προβλήματα κ ερεθισμούς του δέρματος ,θα δείτε επίσης από κοντά πολλές επιλογές για σκουλαρίκια μετά το αρχικό.

Τρύπημα στον τράγο, τρύπα helix

Για ερωτήσεις τηλ. 210-6010116

X